kolmapäev, 15. november 2023

50% of the work is done by the square root of the total number of people who participate in the work.

Laiskus ei kanna vilju. Inimene, kes ei näe vaeva selle nimel, mida ta soovib oma elus saavutada ei jõua kunagi oma ideaalile lähemale. Tunnen nii mõndagi meest, kes sõnadega suuri linnu plaanivad ehitada, kuid enda varasemalt lubatud kärbsepesad kõik pooleli. Ma ise üritan vältida rääkimist oma poolikutest projektidest. Ma ei taha tunda rahulolu ja kuulda kiidusõnu asjadest, mida ma pole veel ära teinud. See motiveerib mind neid asju ka päriselt tegema. Palju parem on näidata tegudega kui lubada sõnadega. Ja kui lubada, siis tuleb ka sõna pidada. Ma ei talu sõna murdjaid. Ka iseendale -mõtteis- antud sõna tuleks pidada! Tuleks käituda selliselt, et me viiksime täide parimat kehastust iseendast. Oma parimates kehastustes oleme saavutanud palju asju, nagu näiteks oleme treeninud endale tervisliku ja ilusa keha. Oleme saanud targaks ja harinud oma mõistust tõdedega. Oleme olnud oma elus edukas ja kogunud kokku rikkusi. Oleme veetnud väärt aega lõbusate ja hoolivate inimeste keskel. Jne. Kuid kõik need nõuavad tööd ja vaeva. Miski ei tule lihtsalt unistamisest, tegusid on vaja. Et tulevik oleks rikkalik tuleb täna kannatada. Kannatused tuleb meil kanda. Ja kandkem neid uhkelt! 'Käib kah' suhtumisega ei ole meil endilgi naudingut tehtud töö tulemustest. Anna alati endast parim! 

Still other seed fell on good soil, where it produced a crop—a hundred, sixty or thirty times what was sown. (Matthew 13:8)



Üksluiste tööde aeg on hea võimalus mediteerimiseks ;)


Internet on loonud meie maakerale paralleeluniversumid, mida saab külastada erinevates kõlakodades. See on hämmastav kui erinev reaalsus on ühes foorumis võrreldes teisega. Mõnedes nendes paralleeluniversumites on meie maakera lapik. Mõnes on Hiltler märter, teises Marx. Mõnes mehed on naised ja teises sugusid üldse pole. Kuid igas virtuaalses universumis eiratakse reaalset universumi, kus me tegelikult elame. Covid on hea näide sellest. Tundub et inimestel on täiesti erinev arusaam sellest, mis just juhtus. Kaks täiesti erinevat ajalugu tunduvad paralleelselt samaaegselt olevat juhtunud. Üks kõlakoda mäletab seda ajaloos kui tohutut valitsuste mõjuvõimu kuritarvitamist inimeste õiguste ja vabaduste vastu kes vabandasid seda välja võitlusega haiguse vastu, mis endast tegelikult eksistentsiaaslet ohtu absoluutselt ei kujutanud. Ja teine kõlakoda mäletab meeletuid surmasid, mis olid põhjustatud idiootidest anti-vaxerite poolt ning valitsuse võimetust eksistentsiaalse ohuga toimtulemises. Kahjuks väga harva eksib keegi ühest kojast teise et kuulata, kas ka teine koda ehk mõistlikult võib kõlada. tuleb lasta rääkida inimesel, keda pead idioodiks, sest kui ta ongi idioot siis kõik näevad ju isegi, et tegemist on idioodiga ja teda ei võeta tõsiselt. Kuid kui tegelikult ta ei ole idioot vaid tal on sinust teistsugune informatsioon, mida sul ei ole, mille põhjal ta on oma arvamused loonud, siis on võimalus end harida. Sest ka me ise tuleme mingist kõlakojast ja meil pole täit pilti mitte millestki siin ilmas. Mul on kadunud austus mõne inimese osas, kes on kaotanud usu idiootidesse. Ära kaota seda usku. Tuleb rääkida inimestega, kellel on sinust erinev arvamus, muidu polegi võimalik ju päris tõde välja selgitada. 




Mea culpa!
Hops!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar